Kuşadası Beledi̇ye Mecli̇si̇nde Mi̇llet İtti̇fakından Cumhur İtti̇fakına ‘Bi̇rli̇k Çağrısı

Spread the love

KUŞADASI BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI OLAĞAN TOPLANTISI, KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL BAŞKANLIĞINDA YAPILDI. MECLİS TOPLANTISINDA MİLLET İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ, CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİNE KENTİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ‘BİRLİK’ ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Kuşadası Beledi̇ye Mecli̇si̇nde Mi̇llet İtti̇fakından Cumhur İtti̇fakına ‘Bi̇rli̇k Çağrısı
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-
Spread the love

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında Millet İttifakı meclis üyeleri, Cumhur İttifakı meclis üyelerine kentin sorunlarının çözümü için ‘Birlik’ çağrısında bulundu.

Belediye Meclisi toplantısında konuşan Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün uzun süredir Kuşadası’na yatırım yapmadığını ileri sürerken İyi Partili üye Hayati Atlı ise kent genelinde yaşanan aydınlatma sorununa dikkat çekti.

Kuşadası’nın bayram tatili boyunca 2 milyonu aşkın tatilciyi ağırladığını belirten Belediye Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek, tatil süresince şehrin belirli bölgelerinde yaşanan trafik sıkışıklığından söz ederek sorunun çözümü için Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi yetki ve sorumluluk alanında bulunan belirli bölgelerde çalışma yapmasını istedi.

Çiçek “Özellikle Kuştur ve Adakule kavşakları arasındaki kısa mesafenin sadece gidiş geliş olarak kullanılabilir olması trafiğin sıkışmasının en büyük sebeplerinden biri. Bahsetmiş olduğum kavşaklarda bir çalışma yapılması ve söz konusu yolun en azından 3 şeride çıkarılması gerekiyor. AK Parti Meclis grubunun desteğini rica ediyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyesi ve İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı ise kentte yaşanan elektrik ve aydınlatma konusunu gündeme getirerek Cumhur İttifakı grubuna ‘kent için birlikte çalışalım’ çağrısı yaptı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.