Kursi̇yerleri̇n Ürünleri̇ Görücüye Çıktı

Spread the love

VEZİRKÖPRÜ HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YIL SONU SERGİSİ HALK EĞİTİM MERKEZİ BİNASINDA AÇILDI.

Kursi̇yerleri̇n Ürünleri̇ Görücüye Çıktı
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Samsun’un Vezirköprü Halk Eğitim Merkezinin açtığı 553 kursa katılan 10 bin 90 kursiyer, belge alma hakkı elde etti. Kursiyerlerin hazırladığı ürünler, açılan sergide görücüye çıktı.

Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim ve öğretim yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezi binasında açıldı. Serginin açılışında konuşan Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kaya, “Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılından itibaren haziranın ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Halk Eğitimi alanı; toplum kadar geniş, hayat kadar çeşitlidir. Bu manada halk eğitimi bir lüks değil, bireylerin mutluluğu için yerine getirilmesi gereken bir hizmettir’ sözleriyle halk eğitim merkezlerinin amaçlarını en güzel şekilde ifade etmiştir. Halk Eğitim Merkezi olarak amacımız; tüm vatandaşlarımıza her zaman her yerde, herkes için eğitim imkanı sağlamaktır. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında Halk Eğitim Müdürlüğü binasında, Belediye Kültür Merkezinde, KYK yurtlarında cezaevinde, ilçe merkezinde ve mahallelerde olmak üzere 553 kurs açılmış olup, toplam 10 bin 92 kursiyer belge almayı hak etmiştir” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan, öğretmen İsmail Serkan Kesimoğlu’nun, kursiyerlerinin zeybek gösterisi alkış aldı.

Protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesildikten sonra, kursiyerlerin yıl boyunca el emeği göz nuruyla hazırladıkları bir birinden güzel ürünlerin sergisi protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezildi.

Sergi açılışına; Vezirköprü Belediye Başkan Vekili Vedat Kınay, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Şeyhmus Daş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ümit Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Kütüphane Müdürü Kani Yılmaz, Cezaevi Müdürü A. İhsan Çetindere, şube müdürleri, okul müdürleri, öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda davetler katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.