Kurbanlıkların Nakli̇yesi̇ne Sıkı Deneti̇m

Spread the love

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI, KURBANLIK HAYVANLARIN NAKLİYESİNE YÖNELİK TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ VE POLİS EKİPLERİYLE BİRLİKTE DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Kurbanlıkların Nakli̇yesi̇ne Sıkı Deneti̇m
Yayınlama: 17.06.2023
A+
A-
Spread the love

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıtası, kurbanlık hayvanların nakliyesine yönelik tarım il müdürlüğü ve polis ekipleriyle birlikte denetimler gerçekleştiriyor.

Kocaeli’de vatandaşların huzuru ve kamu düzeni için yoğun bir şekilde mesai harcayan büyükşehir belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvanların nakliyesine yönelik Kocaeli Tarım İl Müdürlüğü ve Kocaeli İl Emniyeti Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ortaklaşa denetim gerçekleştiriyor. Denetimlerde Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen nakliye araçları durdurularak sevk irsaliyesi gibi evrakların kontrolü yapılıyor. Aşı ve hastalık geçmişini gösteren sağlık raporlarının da incelendiği denetimlerde eksik evrakı olanlar hakkında yasal inceleme başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.