Kurban Bayramının İki̇nci̇ Gününde Emi̇nönünde Hareketli̇li̇k

Spread the love

KURBAN BAYRAMI’NIN İKİNCİ GÜNÜNDE GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN YERLİ VE YABANCI TURİSTLER SOLUĞU SAHİLDE ALDI. ÇOK SAYIDA YERLİ VE YABANCI TURİSTİN UĞRAK YERİ OLAN EMİNÖNÜ’NDE YOĞUNLUK OLUŞTURURKEN, VAPURLARA BİNMEK İSTEYEN TURİSTLER HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Kurban Bayramının İki̇nci̇ Gününde Emi̇nönünde Hareketli̇li̇k
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler soluğu sahilde aldı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Eminönü’nde yoğunluk oluşurken, vapurlara binmek isteyen turistler havadan görüntülendi.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İstanbul’da bulunan yerli ve yabancı turistler Eminönü’ne akın etti. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler Anadolu Yakası’na geçmek ve Boğaz turu yapmak isteyince Eminönü İskelesi’nde yoğunluk oluştu. Vapurları kullanmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin iskelede oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

“Bayramın tadını çıkarmak için Eminönü’ne geldik”

Bayram tatilini İstanbul’da gezerek değerlendiren Mert Acar, “Bayramın tadını çıkarmak için Eminönü’ne geldik. Biraz havalar sıcak, gölge arıyoruz. Düne bakarsak bugün daha fazla bir kalabalık var. Kabataş ve İstiklal Caddesi’ne doğru yürüyeceğim” dedi.

Bayram için Şanlıurfa’dan İstanbul’a geldiğini söyleyen Yusuf İnan, “Şanlıurfa’dan geldim. Vapura bindik ve gezdik. İstanbul’u beğendim. Yok böyle bir şehir. Biraz kalabalık ama vakit iyi geçti” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.