Kurban Bayramı Namazı Köyceği̇zde Saat 06.21De Kılınacak

Spread the love

KURBAN BAYRAMI NAMAZI KÖYCEĞİZ’DE SAAT 06:21’DE KILINACAK

Kurban Bayramı Namazı Köyceği̇zde Saat 06.21De Kılınacak
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 28 Haziran 2023 Çarşamba günü tüm ülkede olduğu gibi Kurban Bayramı idrak edilecek. Köyceğiz’de 28 Haziran 2023 Çarşamba günü sabah saat 06.21’de Kurban Bayramı namazı kılınacak.

Köyceğiz İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz Kurban Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bayramlar, en müstesna zaman dilimleridir. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, mali ibadetlerimizden Kurban ibadetinin ifa edildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bayramlarda özellikle varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızı unutmayalım ve onların hayır dualarını alalım. Evlerimizin canlı bayramları olan çocuklarımızı, kuşatıcı bir sevgi ve kardeşliği yaşadığımız kurban ibadetinin coşkusu ile tanıştıralım. Bayramımız yeni bayramlar doğursun. Bayramınız şimdiden mübarek olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.