Kuran Kurslarında Yeni̇ Eği̇ti̇m-Öğreti̇m Dönemi̇ Başladı

Spread the love

KÜTAHYA’DA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINA BAĞLI 4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSLARI, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BÜYÜK BİR HEYECANLA BAŞLADI.

Kuran Kurslarında Yeni̇ Eği̇ti̇m-Öğreti̇m Dönemi̇ Başladı
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-
Spread the love

Kütahya’da Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları, yeni eğitim öğretim yılına büyük bir heyecanla başladı.

Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Nezihe Uygun 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda düzenlenen açılış programına Kütahya Vali Yardımcısı Fikret Zaman, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve öğrenci velileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardan bir konuşma yapan Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, “Kurslarımızda çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz. Bayrağına, vatanına, milletine, abdestini, namazına, ezanına bağlı, büyüğüne ve küçüğüne hürmetli, yarının nesillerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Al bayrağımıza hizmet edecek nesilleri var etmeye çalışacağız. Bu milletimizin ve devletimizin desteği ile oluyor” dedi.

Müftü Açık, ’Kur’an Kursları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.