Kuluda Bi̇li̇m Fuarı Ve Resi̇m Sergi̇si̇ Düzenlendi̇

Spread the love

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE, TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENDİ. FUARDA ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HAZIRLANAN 10 PROJE SERGİLENDİ, RESİM SERGİSİ AÇILDI.

Kuluda Bi̇li̇m Fuarı Ve Resi̇m Sergi̇si̇ Düzenlendi̇
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Konya’nın Kulu ilçesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Fuarda öğrenciler tarafından hazırlanan 10 proje sergilendi, resim sergisi açıldı.

Ömeranlı Mahallesi’nde bulunan Tavşançalı Atatürk Ortaokulu ve Tavşançalı Atatürk İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen fuar ve resim sergisine katılan Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ve protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan proje sunumlarını inceledi ve resim sergisini gezdi. Kaymakam Canpolat, öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Fuarda, 10 danışman öğretmen nezaretinde 20 öğrenci Türkçe, Matematik, İngilizce, Arapça, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler alanlarında 10 proje ile yer aldı.

Programa, Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.