Kulada Yangınlar Devam Edi̇yor

Spread the love

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE SON GÜNLERDE MEYDANA GELEN ARAZİ YANGINLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ. İLÇEYE BAĞLI KÖREZ MAHALLESİ’NİN YERTEPE MEVKİİNDE MEYDANA GELEN YANGINDA YAKLAŞIK 40 DÖNÜMLÜK ALAN ZARAR GÖRDÜ.

Kulada Yangınlar Devam Edi̇yor
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde meydana gelen arazi yangınlarına bir yenisi daha eklendi. İlçeye bağlı Körez Mahallesi’nin Yertepe mevkiinde meydana gelen yangında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.

Kula’da son günlerde artarak devam eden anız yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde araziden alevler yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Çevredeki vatandaşların da seferber olduğu söndürme çalışmalarında yaklaşık 40 dönümlük alanda etkili olan yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Orman İşletme ekiplerinin de destek verdiği yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.