Kulada Art Arda Üç Yangın

Spread the love

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE BİRBİRİ ARDINA KÖREZ, AYAZÖREN VE KALINHARMAN MEVKİİ’NDE ÇIKAN YANGINLAR PANİĞE NEDEN OLDU. İTFAİYE VE ORMAN EKİPLERİNİN YERİNDE MÜDAHALESİ İLE BİRBİRİ ARDINA ÇIKAN YANGINLAR ÇOK GEÇMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI.

Kulada Art Arda Üç Yangın
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Kula ilçesinde birbiri ardına Körez, Ayazören ve Kalınharman mevkiinde çıkan yangınlar paniğe neden oldu. İtfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile yangınlar kısa sürede kontrol altına alındı.

İlk yangın, saat 13.45 sıralarında Körez Mahallesi Yalınlar mevkiinde çıktı. Ekipler Körez Mahallesi’nde yangına müdahale ettiği sırada Ayazören Mahallesi Hamidiye istikametinde bir ekin tarlasında da yangın çıktı. O sırada Ayazören mevkiinde çalışan Kula Belediyesine bağlı kepçe hemen yangın bölgesine geçerek, yangına büyümeden müdahaleye başladı. Körez Mahallesi’nde soğutma çalışmaları sürdüğü esnada Kalınharman mevkiinde bir yangın daha başladı. Çıkan yangınlar, Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, su tankerleri, orman araçları, belediye iş makineleri ve vatandaşların müdahaleleri ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın bölgelerinde soğutma çalışmaları sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.