Kübra Kocakuş Yeni̇den Dünya Şampi̇yonu Oldu

Spread the love

YUNANİSTAN’IN PATRAS ŞEHRİNDE DÜZENLENEN MUAYTHAİ DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA AFYONKARAHİSARLI MİLLİ SPORCU KÜBRA KOCAKUŞ, 60 KİLOGRAM ELİTE KLASSTA HEYECAN VERİCİ BİR MÜCADELEDE ZAFERE ULAŞARAK DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU.

Kübra Kocakuş Yeni̇den Dünya Şampi̇yonu Oldu
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Spread the love

Yunanistan’ın Patras şehrinde düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı milli sporcu Kübra Kocakuş, 60 kilogram elite klassta heyecan verici bir mücadelede zafere ulaşarak dünya şampiyonu oldu.

Kocakuş, şampiyonluk yolunda her maçta gösterdiği üstün performans ve azimle Çinli, Avusturyalı, Polonyalı ve Avustralyalı rakiplerini yenerek altın madalyayı boynuna takmayı başardı.

Bu başarıyla Kübra Kocakuş, Muaythai’de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatmış ve adını bir kez daha dünya spor tarihine yazdırmıştır.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, genç sporcu ve antrenörü Berkan Öner’i tebrik edildiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.