Kozanlı Boksör Türki̇ye Şampi̇yonu Oldu

Spread the love

TÜRKİYE BOKS FEDERASYONU TARAFINDAN BEŞKAZA SPOR SALONU’NDA DÜZENLENEN ŞAMPİYONADA, 311 KADIN SPORCU DERECEYE GİREBİLMEK İÇİN MÜCADELE ETTİ. FETHİYE’DE DÜZENLENEN TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA 46 KG DA FİNALE YÜKSELEN KOZANLI SPORCU AZRA NUR ÇETİN, ANKARALI 2022 AVRUPA ŞAMPİYONU RAKİBİNİ MAĞLUP EDEREK ŞAMPİYON OLDU.

Kozanlı Boksör Türki̇ye Şampi̇yonu Oldu
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Kozanlı sporcu şampiyon oldu.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Beşkaza Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya, 311 kadın sporcu dereceye girebilmek için mücadele etti. Fethiye’de düzenlenen Türkiye Boks şampiyonasında 46 kilo da finale yükselen Kozanlı sporcu Azra Nur Çetin, Ankaralı 2022 Avrupa Şampiyonu rakibini mağlup ederek şampiyon oldu. Azra Nur’un bu başarısı hakkında konuşan antrenörü Fatih Öztürk, “Şampiyon kızımızı tebrik ediyorum. 1 ay sonra Bosna Hersek de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için durmadan çalışıyoruz. Azra Nur Avrupa’ da bayrağımızı dalgalandıracağına ve İstiklal Marşımızı okutacağına inanıyoruz ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen törenle dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.