Köyceği̇zde Öğretmen, Öğrenci̇ Ve Veli̇leri̇n Türkü Kli̇pi̇ Ses Geti̇rdi̇

Spread the love

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN TÜRKÜ KLİPİ SES GETİRDİ

Köyceği̇zde Öğretmen, Öğrenci̇ Ve Veli̇leri̇n Türkü Kli̇pi̇ Ses Geti̇rdi̇
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-
Spread the love

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmen, öğrenci ve velilerin seslendirdiği ‘Deniz Üstü Köpürür’ türküsüne klip çekildi. Köyceğiz İlk-Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri Mavi Yeşil Okullar projesi çerçevesinde ‘Deniz Üstü Köpürür’ türküsünü Köyceğiz’in doğal ve tarihi güzelliklerinin gösterildiği klip eşliğinde söylemelerinin akabinde büyük beğeni topladı.

Klipte sanatçı Salih Karaduman ve Tolga Çandar da yer aldı. Köyceğiz Delta Plajı, Toparlar Şelalesi, Yuvarlak Çay, Atatürk Kordonu, Ekincik Yolu, Delta Plajı, Kaunos Kral Mezarları ve Sığla Ormanlarında çekilen klip birçok platformda yayınlandı. Bir çok kişinin izlediği klip büyük ses getirdi. Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Denizyıldızlarımızla Köyceğiz İlk-Ortaokulu olarak Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mavi Yeşil Okullar projesi çerçevesinde doğaya duyarlı olmak konulu çalışmamızda öğretmen, öğrenci ve velilerimizle “Deniz Üstü Köpürür” türküsünü seslendirmeye çalıştık. İçinde yaşadığımız doğa bizlere can veren, sevdiklerimizle güzel vakit geçirdiğimiz dünyamız biz onu korudukça bize daha da güzellikler sunacaktır. Denizyıldızlarımız olan öğrencilerimizin ne kadar duyarlı olduğunu, insana ve doğaya ne kadar önem verdiğini gördük. Çalışmamızda emeği geçen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.