Köyceği̇zde Yarıyıl Tati̇li̇ Kürek Okulu Başlıyor

MUĞLA’NIN KÖYCEĞİZ İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERİN YARIYIL TATİLİNİ SPORLA DEĞERLENDİRMESİ AMACIYLA YARIYIL TATİLİ KÜREK OKULU EĞİTİMLERİ YAPILACAK.

Yayınlama: 18.01.2026 12:41
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğrencilerin yarıyıl tatilini sporla değerlendirmesi amacıyla yarıyıl tatili kürek okulu eğitimleri yapılacak.

Köyceğiz’de 7’den 70’e Köyceğiz Spor Yapıyor projesi kapsamında Köyceğiz Kaymakamlığı koordinasyonunda, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir spor kulübü iş birliği ile düzenlenecek olan Yarıyıl Tatili Kürek Okulu, 19-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenen ‘Yarıyıl Tatili Kürek Okulu’ eğitimlerine 14, 17 yaş arası öğrenciler katılabilecek. 19-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yarıyıl Tatili Kürek Okulu eğitimlerine katılmak isteyenler için kontenjanın sınırlı olduğu belirtildi.

#ilangovtr
Basın No
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.