Korunan Alanlardan Torbalarca Çöp Toplandı

Spread the love

DÜZCE’DE DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KORUNAN ALANLARDAN BAYRAM ÖNCESİ TORBALAR DOLUSU ÇÖP TOPLANDI. YETKİLİLER; GEZELİM, GÖRELİM, EĞLENELİM AMA KİRLETMEYELİM UYARISI YAPTI.

Korunan Alanlardan Torbalarca Çöp Toplandı
Yayınlama: 26.06.2023
A+
A-
Spread the love

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından korunan alanlardan bayram öncesi torbalar dolusu çöp toplandı. Yetkililer; gezelim, görelim, eğlenelim ama kirletmeyelim uyarısı yaptı.

Doğayı seviyorum ama kirletmemeye özen göstermiyoruz. Düzce’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından korunan alanlarımıza giden yol güzergahlarında bayram öncesi çevre temizliği yapıldı. Yetkililer “Cennetten bir parça olan bu alanları korumak hepimizin görevi. Korunan alanlarımızı ziyaret eden vatandaşlarımızdan çevre temizliğine dikkat etmelerini ve çöplerini yerlere atmamalarını rica ediyoruz. Gezelim, görelim, eğlenelim ama kirletmeyelim” uyarısında bulundular.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.