Körfezi̇n Köyleri̇nde Sıkı Çalışma

Spread the love

KÖRFEZ’DE KÖYLER ARASINDA ULAŞIMI SAĞLAMAK ADINA YENİ GRUP YOLLARI OLUŞTURAN VE BUNLARI MODERN HALE GETİREN EKİPLER, KÖY İÇLERİNDE DE BAĞLANTI YOLLARINI YENİLİYOR, İHTİYAÇLARA GÖRE YENİLERİNİ AÇIYOR.

Körfezi̇n Köyleri̇nde Sıkı Çalışma
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-
Spread the love

Körfez’de köyler arasında ulaşımı sağlamak adına yeni grup yolları oluşturan ve bunları modern hale getiren ekipler, köy içlerinde de bağlantı yollarını yeniliyor, ihtiyaçlara göre yenilerini açıyor.

Körfez Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile sadece ana yollarda değil, vatandaşın ihtiyaç duyduğu noktalarda da çalışma yürütüyor. Köyler arasında ulaşımı sağlamak adına yeni grup yolları oluşturan ve bunları modern hale getiren ekipler, köy içlerinde de bağlantı yollarını yeniliyor, ihtiyaçlara göre yenilerini açıyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, Sipahiler-Demirciler köyünde asfalt serimi gerçekleştirdi. Vatandaşların talebi sonrası Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konunun takipçisi olacağını belirtmiş ve çalışmaların başlaması noktasında adımlar atmıştı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.