Körfez’de bozulan yollara anında müdahale

Spread the love

KÖRFEZ’DE HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE ALTYAPI SONRASINDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDERKEN, EKİPLER BOZUK OLAN YOLLARA ANINDA MÜDAHALE EDİYOR.

Körfez’de bozulan yollara anında müdahale
Yayınlama: 06.05.2023
A+
A-
Spread the love

Körfez’de havaların ısınmasıyla birlikte altyapı sonrasında üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ekipler bozuk olan yollara anında müdahale ediyor.

Konforlu yollarla ulaşımda kolaylık sağlayan Körfez Belediyesi, Kirazlıyalı Mahallesi ile Atalar Mahallesini birbirine bağlayan bin 300 metre uzunluğundaki Gazi Mustafa Kemal Caddesi ve Hızır Reis Caddesinde bin 700 ton sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Kentte asfalt seferberliğini sürdüren Körfez Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım timiyle birlikte de ortak çalışma gerçekleştiriyor. Ekipler ilk olarak, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Reyhan Caddesinde asfalt yama çalışması yürüttü. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi PMT serim çalışması yaptığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Saruhan Sokakta binder asfalt serim çalışması gerçekleştirecek. Asfaltla buluşturulacak olan sokak, konforlu ve güvenli hale getirilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.