Kore Kültür Merkezi̇ Açılışının 12Nci̇ Yılına Özel K-Beuty Kursları Başarıyla Tamamlandı

Spread the love

KORE KÜLTÜR MERKEZİ’NİN 12’NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA, K-BEAUTY KURSLARI 18 EKİM’DEN 20 EKİM’E KADAR TOPLAM 120 KİŞİ İÇİN DÜZENLENDİ.

Kore Kültür Merkezi̇ Açılışının 12Nci̇ Yılına Özel K-Beuty Kursları Başarıyla Tamamlandı
Yayınlama: 21.10.2023
A+
A-
Spread the love

Kore Kültür Merkezi’nin 12’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında, K-Beauty kursları 18 Ekim’den 20 Ekim’e kadar toplam 120 kişiyi ağırladı.

K-Beauty kurslarının bu yıl ikincisi düzenlendi. Kore’den davet edilen öğretmenlerden Sooha Jeon ve Bomi Ryu, üç gün boyunca Kore makyajına ilgi duyan Türklere K-Beauty dersleri verdi.

Katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleşen toplam 12 ayrı kursa yaklaşık 600 kişi başvurdu. 22 Ekim’de düzenlenecek olan Kore Kültür Merkezi’nin 12. yıl dönümü etkinliği sırasında da ‘Rom&nd’ ürünleri ile birlikte K-Pop hayranlarının deneyimleyebileceği bir güzellik etkinliği hazırlandı.

Öğretmenlerden Sooha Jeon, “Geçen yıla kıyasla öğrencilerin genel olarak Kore makyajı hakkında bilgiye sahip olduklarını ve günlük yaşamlarında sık sık kullandıklarını görmek beni etkiledi ve duygulandırdı. Özellikle Kore cilt bakımına büyük ilgi gösteren öğrencilerin olduğundan K-Beauty alanının bir ileri seviyeye taşındığını hissettim” dedi.

Kore Kültür Merkezi Genel Müdürü Kee Houng Park ise “En çok Kore’ye dair olan şey en evrensel olan şeydir’ sloganına uygun özel dersler için Kore’den gelen Bomi Ryu ve Sooha Jeon öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum. Bu yıl ikinci kez gerçekleşen K-Beauty dersleri sayesinde, Türk vatandaşlarının K-Beauty konusuna dair ilgisinin arttığını gördüm ve gelecek yıl da K-Beauty’i tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu nedenle sizlerden de büyük ilgi bekliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.