Konyaaltında Ücretsi̇z Kurban Kesi̇m Hi̇zmeti̇ Veri̇ldi̇

Spread the love

KONYAALTI BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NDA ALTINKUM, LİMAN VE SİTELER MAHALLELERİNDE OLUŞTURDUĞU KURBAN KESİM ALANLARINDA ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ HİZMETİ VERDİ.

Konyaaltında Ücretsi̇z Kurban Kesi̇m Hi̇zmeti̇ Veri̇ldi̇
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı’nda Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde oluşturduğu kurban kesim alanlarında ücretsiz kurban kesimi hizmeti verdi.

Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda kurban kesecek vatandaşlar için Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde kurban kesim noktası oluşturdu. Siteler ve Liman mahallelerinde bulunan kapalı pazar yerlerinde küçükbaş hayvanların kesimi yapılırken, Altınkum kapalı pazar yerinde ise büyükbaş hayvanların kesimi yapıldı. Kurban Bayramı öncesinde online olarak randevu verilen vatandaşların kurban kesim işlemleri, hijyen kurallarına da dikkat edilerek sırasıyla gerçekleştirildi.

Kurban kesimi ücretsiz

Vatandaşların her konuda yanlarında olmak istediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Özellikle ekonomik şartların ağırlaştığı bu dönemde ücretsiz kurban kesim hizmetimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerden de bu hizmetten memnun olduklarını görüyoruz. 3 noktada oluşturduğumuz kesim alanlarında uzman kasaplarımız eşliğinde hijyenik bir ortamda kesim işlemlerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için hizmet eden bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.