Kontrolü Kaybolan Mi̇ni̇büs Önce Araçlara Sonra Yayalara Çarptı: 1 Ölü

Spread the love

NEVŞEHİR’İN ÜRGÜP İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MİNİBÜS, YOL KENARINDA BULUNAN ARAÇLARA VE YAYALARA ÇARPTI. KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2 KİŞİ DE YARALANDI.

Kontrolü Kaybolan Mi̇ni̇büs Önce Araçlara Sonra Yayalara Çarptı: 1 Ölü
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-
Spread the love

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yol kenarında bulunan araçlara ve yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Aksalur Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında M.A.’nın sürücüsü olduğu minibüs; sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki 6 araca çarptı ardından da yoldan geçen mahalle sakinlerinden M.D. ve P.Y.’ye çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, minibüs sürücüsü M.A. ve yaralı P.Y’yı Ürgüp Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazada M.D. ise olay yerinde hayatını kaybetti. İncelemelerin tamamlanmasının ardından M.D.’nin cansız bedeni otopsi için hastane moprguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmabaşlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.