Kocaeli̇de Aynı Mahallede İki̇nci̇ Kez İsti̇nat Duvarı Ve Yol Çöktü

Spread the love

KOCAELİ’NİN İZMİT İLÇESİNDE YAĞMUR SEBEBİYLE YUMUŞAYAN TOPRAĞIN KAYMASI NETİCESİNDE İSTİNAT DUVARI VE YOLUN BİR KISMI ÇÖKTÜ. DÜNDE AYNI MAHALLEDE BENZER OLAY OLDUĞU BELİRTİLDİ.

Kocaeli̇de Aynı Mahallede İki̇nci̇ Kez İsti̇nat Duvarı Ve Yol Çöktü
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-
Spread the love

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yağmur sebebiyle yumuşayan toprağın kayması neticesinde istinat duvarı ve yolun bir kısmı çöktü. Dün de aynı mahallede benzer olay olduğu belirtildi.

Olay, İzmit ilçesi Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi Gönenç Sokak’ta inşaat yapılan bölgede meydana geldi. Yağmur sebebiyle yumuşayan toprağın kayması neticesinde istinat duvarı ve yolun bir kısmı çöktü. Gürültüyü duyan vatandaşlar korkuyla dışarıya çıktı. Çökmenin meydana geldiğini gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına bölgeyi şeritle kapatarak ulaşıma kapattı.

Dün de aynı mahallede benzer durum yaşanırken ekipler olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.