Kızların Köy Okulundan Şampi̇yonluğa Uzanan Başarısı

Spread the love

ADANA’NIN SAİMBEYLİ İLÇESİNDE GEÇTİĞİMİZ YIL ÖĞRETMENLERİNİ OKUL DÖNÜŞÜ KARA YOLUNDA ARAÇLARINA KAYA DÜŞMESİ SONUCU KAYBEDEN ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNE VERDİKLERİ BAŞARI SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ.

Kızların Köy Okulundan Şampi̇yonluğa Uzanan Başarısı
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde kayanın otomobilin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 öğretmenin kız öğrencileri şampiyon oldu.

Saimbeyli ilçesinde geçen yıl okul dönüşü otomobilin üzerine kaya düşmesi sonucu 4 öğretmen hayatını kaybetmişti. Himmetli Ortaokulunda öğretmenlik yapan 4 kadın öğretmenin kız öğrencileri ise bu yıl büyük bir başarıya imza attı. Öğrenciler 2023-2024 sezonu okul sporlarında kız futsal takımı Adana İl şampiyonu olmayı başardı.

Kız öğrenciler final maçında Yumurtalık Kuzupınarı Hacımüminler Ortaokulunu 4-1 mağlup ederek şampiyonluğu hak etti. Okul takımı turnuva boyunca, 27 gol atıp, yalnızca iki gol yiyerek alanlarında bir ilke imza attı. Öğrenciler kaybettikleri öğretmenlerini spor, sanat her alanda onları gururlandırmak için söz verdiklerini ifade ederek Saimbeyli’den Türkiye’ye başarı ile isimlerini duyurmak için çalışacaklarını kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.