Kızılaydan Pazarcı Esnafına Li̇monata Ayran İkramı

Spread the love

ALAŞEHİR TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARA LİMONATA VE AYRAN İKRAM ETTİ. ALAŞEHİR’DE TÜRK KIZILAY DERNEĞİ ALAŞEHİR ŞUBESİ TARAFINDAN HER HAFTA CUMA GÜNLERİ AHMET IŞIK CADDESİ VE MEKTEP CADDESİ ÜZERİNE KURULAN SEMT PAZARINDA, CADDE ÜZERİNE KURDUĞU STANTLARLA EV YAPIMI LİMONATA VE AYRAN İKRAMINDA BULUNDU.

Kızılaydan Pazarcı Esnafına Li̇monata Ayran İkramı
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

Alaşehir Türk Kızılay Derneği pazarcı esnafı ve vatandaşlara limonata ve ayran ikram etti. Alaşehir’de Türk Kızılay Derneği Alaşehir Şubesi tarafından her hafta cuma günleri Ahmet Işık Caddesi ve Mektep Caddesi üzerine kurulan semt pazarında, cadde üzerine kurduğu stantlarla ev yapımı limonata ve ayran ikramında bulundu.

Alaşehir Türk Kızılay Derneği Başkanı Nedim Yamak, “Havaların çok sıcak gitmesi dolayısıyla cuma günleri kurulan Semt pazarının kalabalık olacağı ve insanların sıcaktan rahatsız olabileceğini düşünerek esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza ev yapımı limonata ve ayran dağıtmaya uygun gördük. Amacımız vatandaşlarımızın bir ölçü de olsun susuzluklarını giderebilmek.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.