Kırklareli’de depremzedelere gönül köprüsü

KAHRAMANMARAŞ’TA DÜN 9 SAAT ARAYLA MEYDANA GELEN 2 AYRI ŞİDDETLİ DEPREMİN ARDINDAN KIRKLARELİLİ VATANDAŞLAR ADETA GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLUŞTURDU

Kırklareli’de depremzedelere gönül köprüsü
Yayınlama: 07.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş’ta dün 9 saat arayla meydana gelen 2 ayrı depremin ardından Kırklarelili vatandaşlar adeta gönül köprüsü oluşturdu. 7’den 70’e herkes, depremzedeler için oluşturulan yarım kampanyası için hazırladıkları malzemeleri zabıta müdürlüğüne getiriyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde önceki gece saatlerinde 7,7; dün gündüz saatlerinde Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’de de vatandaşlar, deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyalarına hazırladıkları malzemeleri belediye zabıta müdürlüğüne getiriyor. Yoğun ilgi gösterilen yardım kampanyasında ısıtıcılar, battaniye, giysi, mont, bot, çocuk bezi ve giysileri tek tek kontrol edilip tırlara yerleştiriliyor.

Öte yandan çalışmalara 7’den 70’e pek çok vatandaşın katıldığı görüntüleniyor. Tırlara yüklenen insani yardım paketleri, deprem bölgelerine gönderiliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.