Kırklareli̇nde Düzensi̇z Göçle Mücadele Toplantısı

Spread the love

KIRKLARELİ İL GENELİNDE DÜZENSİZ GÖÇ İLE MÜCADELEDE YAPILAN ÇALIŞMA VE FAALİYETLERİN ELE ALINDIĞI TOPLANTI, VALİ BİROL EKİCİ BAŞKANLIĞINDA, BELEDİYE BAŞKANI DERYA BULUT, CUMHURİYET BAŞSAVCISI HAZIM ASLANCI, MÜLKİ İDARE AMİRLERİ VE İLGİLİ KURUM YETKİLİLERİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kırklareli̇nde Düzensi̇z Göçle Mücadele Toplantısı
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kırklareli il genelinde düzensiz göç ile mücadelede gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetlerin ele alındığı toplantı yapıldı.

Kırklareli il genelinde düzensiz göç ile mücadelede yapılan çalışma ve faaliyetlerin ele alındığı toplantı, Vali Birol Ekici Başkanlığında, Belediye Başkanı Derya Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, mülki idare amirleri ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, sınır güvenliğinin arttırılması ve düzensiz göçle mücadele alanında tedbirlerin geliştirilmesi, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin arttırılması konularıyla, il genelinde düzensiz göç ile mücadelede gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetlerin ele alındığı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.