Kırklareli̇ Çekomdan Hi̇zmet Alan Çocuklar Gönülleri̇nce Eğlendi̇

Spread the love

LÜLEBURGAZ KENT ORMANI’NDA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE, KURUM GÖREVLİLERİYLE BİRLİKTE ÇUVAL YARIŞLARI YAPAN VE ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNAYAN ÇOCUKLAR, ORMANDA PİKNİK YAPMANIN KEYFİNİ YAŞADI.

Kırklareli̇ Çekomdan Hi̇zmet Alan Çocuklar Gönülleri̇nce Eğlendi̇
Yayınlama: 08.07.2023
A+
A-
Spread the love

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar, Lüleburgaz Kent Ormanı’nda piknik yaparak, doyasıya eğlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nden (ÇEKOM) hizmet alan çocuklar için piknik etkinli düzenlendi. Lüleburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleşen etkinlikte, kurum görevlileriyle birlikte çuval yarışları yapan ve çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, ormanda piknik yapmanın keyfini yaşadı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren ÇEKOM Müdürlüğünden hizmet alan çocuklarımız, Lüleburgaz Kent Ormanı’nda piknik yaparak sosyal etkinlikler ile eğlenceli vakit geçirdiler” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.