Kırıkkalede Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etki̇ledi̇: Tarım Arazi̇leri̇ Zarar Gördü

Spread the love

KKALE’DE SAĞANAK YAĞMUR VE KUVVETLİ RÜZGAR, HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. YOĞUN YAĞIŞLAR NEDENİYLE DERELER TAŞTI, GENİŞ TARIM ARAZİLERİ SU ALTINDA KALDI

Kırıkkalede Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etki̇ledi̇: Tarım Arazi̇leri̇ Zarar Gördü
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kırıkkale’de sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağışlar nedeniyle dereler taştı, tarım arazileri su altında kaldı, bir ağaç kökünden sökülerek devrildi.

Kırıkkale’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle dereler taştı ve geniş tarım arazileri su altında kaldı. Selin getirdiği tahribat, çiftçileri zor durumda bıraktı. Ayrıca kuvvetli rüzgar, bir ağacın kökünden devrilmesine neden oldu.

Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kırıkkale ve çevresinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi. Sağanak yağmur sonrası taşan dereler, özellikle tarım alanlarına büyük zarar verdi. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle kent merkezindeki büyükşehir parkında bulunan ağaç kökünden sökülerek devrildi. Belediyeye bağlı ekipler, devrilen ağacı kaldırmak ve temizlemek için yoğun bir çalışma yürüttü.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.