Kırıkkalede Metruk Bi̇nalar Yıkılıyor

Spread the love

KIRIKKALE’DE, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDEN, AYNI ZAMANDA GÖRSEL KİRLİLİK OLUŞTURAN TERK EDİLMİŞ METRUK YAPILARIN YIKIMINA DEVAM EDİLİYOR

Kırıkkalede Metruk Bi̇nalar Yıkılıyor
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kırıkkale’de, can ve mal güvenliğini tehdit eden, aynı zamanda görsel kirlilik oluşturan terk edilmiş metruk yapıların yıkımına devam ediliyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, bu çalışmaların önemine vurgu yaparak, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği” dedi.

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, mahallelerde tespit edilen ve uzun süredir kullanılmayan, tehlike arz eden binaların yıkım işlemlerini yürütüyor. Belediye Başkan Ahmet Önal, bu çalışmanın vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve güvenli bir şehir ortamı sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Önal, “Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın güvenliği ve huzurudur” ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Belediyesi, şehirdeki metruk yapıların yıkımına devam ederek, vatandaşların güvenliğini sağlama ve şehrin genel görünümünü iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.