Kılınç, Öğrenci̇lerle Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN KILINÇ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN GENÇLERİN MORALİNİ YÜKSELTMEK VE ONLARIN YETİŞTİRİCİSİ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİ DESTEKLEMEK AMACIYLA AKEM’DE SINAV HAZIRLIĞI YAPAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ.

Kılınç, Öğrenci̇lerle Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-
Spread the love

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AKEM’de sınav hazırlığı yapan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Kılınç, gençlere ve öğretmenlere gösterdiği yakın ilgi ve destekle bir kez daha liderliğini ve eğitime verdiği önemi gözler önüne serdi. Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi’ndeki (AKEM) bu anlamlı ziyaretinde Başkan Kılınç, öğrencilerle birebir sohbet ederek onların geleceğe olan umut ve motivasyonunu artırdı.

Adıyaman’ın eğitim alanında sağladığı başarıların arkasında duran Başkan Kılınç, “Sizler, şehrimizin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan bireylersiniz. Eğitimin ve öğrenmenin gücüne inanıyorum. Sizlerin azmi ve gayretiyle daha parlak bir gelecek bizi bekliyor. Sizleri gururla takip ediyoruz ve her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Eğitimde fırsat ve imkan eşitliği ilkesine verdiği önemi her zaman vurgulayan Başkan Kılınç, AKEM’ in öğrenciler için daha rahat ve konforlu bir ders çalışma ortamı sağladığını söyleyerek eğitim konusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyeceğini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.