Ki̇mli̇ği̇ni̇ Unutan Öğrenci̇ni̇n İmdadına Yunus Poli̇sleri̇ Yeti̇şti̇

Spread the love

BİNGÖL’DE LİSELERE GEÇİŞ SINAVI’NA GİRECEK OLAN BİR ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİ EVDE UNUTTU. DURUMU ÖĞRENEN YUNUS POLİSLERİ, ÖĞRENCİYİ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE GÖTÜREREK GEÇİCİ KİMLİĞİNİ ÇIKARDI ARDINDAN OKULA YETİŞTİRDİ.

Ki̇mli̇ği̇ni̇ Unutan Öğrenci̇ni̇n İmdadına Yunus Poli̇sleri̇ Yeti̇şti̇
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bingöl’de Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek olan bir öğrenci kimliğini evde unuttu. Durumu öğrenen Yunus polisleri, öğrenciyi nüfus müdürlüğüne götürerek geçici kimliğini çıkardı, ardından okula yetiştirdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de LGS saat 09.30’da başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Vakfı Bingöl Fen Lisesi’nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini evde unuttu. Durumu fark eden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Motosikletli Polis Timleri (Yunus), öğrenciyi güvenli bir şekilde motosiklete alarak nüfus müdürlüğüne götürdü. Öğrencinin burada geçici kimliğini çıkartan ekipler, tekrar sınava gireceği TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi’ne getirdi. Öğrenci sınava tam vaktinde yetiştirildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öğrencinin yakınları Yunus timine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.