Ki̇li̇ste Hayvan Yeti̇şti̇ri̇ci̇leri̇ Ve Halk Pazarlarına Zabıta Deneti̇mi̇

Spread the love

KİLİS BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, ŞEHİRDEKİ HALK PAZARI VE KURBAN BAYRAMI SONRASI BÜYÜK VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİ DENETLEYEREK VATANDAŞLARIN DAHA GÜVENLİ, TEMİZ VE RAHAT ALANDA ALIŞVERİŞ YAPMASI İÇİN DENETİMLERİNE DEVAM ETTİ.

Ki̇li̇ste Hayvan Yeti̇şti̇ri̇ci̇leri̇ Ve Halk Pazarlarına Zabıta Deneti̇mi̇
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-
Spread the love

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki halk pazarı ve Kurban Bayramı sonrası büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerini denetleyerek vatandaşların daha güvenli, temiz ve rahat alanda alışveriş yapması için çalışmalarına devam etti.

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde kurulan halk pazarları ve Kurban Bayramı sonrası küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerini denetlemayi sürdürüyor. Denetimleri sıkılaştıran zabıta ekipleri, Kurban Bayramı arifesi ve sürecinde ahır olarak kullanılan hayvan satış alanlarının Kurban Bayramı sonrası gerekli temizliğinin yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Eksiklikleri olan temizliği yaptırılmayan yerlere uyarı yapıldı.

Zabıta ekipleri, hayvan yetiştiricilerine doğayı kirletmeme uyarısında bulunarak çiftçilerle birlikte çöpleri topladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.