Kepezi̇n Sporti̇f Yaz Tati̇li̇ne Yoğun İlgi̇

Spread the love

ÖĞRENCİLERİN YAZ TATİLLERİNİ VERİMLİ GEÇİRMELERİ İÇİN 9 BRANŞTA ‘YAZ SPOR OKULLARI’ DÜZENLEYEN KEPEZ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NE YOĞUN TALEP VAR.

Kepezi̇n Sporti̇f Yaz Tati̇li̇ne Yoğun İlgi̇
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-
Spread the love

Öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri için 9 branşta ‘Yaz Spor Okulları’ düzenleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne yoğun talep var.

Antalyalı öğrencilerin yaz tatillerinde spor disiplini ile tanışmaları için 2 aylık yaz spor okulları açan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Antalya’nın dört bir yanından büyük ilgi görüyor. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, güreş, tekvando, tenis ve ragbi kayıtları Turgut Özal Spor Salonu’nda, yüzme branşı kayıtları ise Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nda alınmaya başladı. Haftada 3 olan spor eğitimlerinin 1 Temmuz’da, haftada 2 gün olan temel yüzme kurslarının ise 2 Temmuz’da başlayacağı duyuruldu. 6 yaş ve üzeri öğrencilerin kabul edildiği kurslarda, kulübün milli sporcular çıkartan antrenörleri de eğitim kadrosunda yer alıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.