Kepez, Sıcak Havalarda Can Dostları Unutmadı

Spread the love

KEPEZ CAN DOSTLARINA GÖZÜ GİBİ BAKIYOR KEPEZ BELEDİYESİ HAVA SICAKLIKLARININ 41 DERECEYİ BULDUĞU ANTALYA’DA CAN DOSTLARINA GÖZÜ GİBİ BAKIYOR. İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINDA BULUNAN MAMA VE SU KAPLARI SAYISINI ARTIRAN KEPEZ BELEDİYESİ, BİR YANDAN DA HER GÜN MAHALLE MAHALLE GEZEN ‘BESLEME ARACI’ İLE SOKAK HAYVANLARININ TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR. KEPEZ BELEDİYESİ, SICAK YAZ GÜNLERİNDE TÜM ANTALYALILARI DA SEVİMLİ DOSTLAR İÇİN KAPI ÖNLERİNE “BİR KAP YEMEK, BİR KAP SU” BIRAKILMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU. ANTALYA’DA HAVA SICAKLIKLARININ 41 DERECEYİ BULDUĞU BUNALTICI YAZ GÜNLERİNDE KEPEZ BELEDİYESİ, CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR. İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINI MAMA VE SU KAPLARIYLA DONATAN KEPEZ BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARININ SICAKLARDAN OLUMSUZ ETKİLENMEMESİ İÇİN DE SEFERBER OLDU. İLÇEDE MAMA VE SU KAPLARININ SAYISI ARTIRILDI. DÜZENLİ PERİYOTLARLA DA BELİRLENEN NOKTALARA MAMA VE SU TAKVİYESİ YAPAN KEPEZ BELEDİYESİ, BİR YANDAN DA HER GÜN MAHALLE MAHALLE GEZEN ‘BESLEME ARACI’ İLE SOKAK HAYVANLARININ TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR. KEPEZ BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARININ GÜVENLİ VE SAĞLIKLI BİR ORTAMDA BESLENMESİNE DE ÖNEM VERİYOR. SOKAK HAYVANLARININ İHTİYAÇLARI ÖZELLİKLE METAL OLMAYAN KAPLARA KONULUYOR. ÇÜNKÜ, HAVA SICAKLIĞIYLA ISINAN METAL KAPLAR KEDİ VE KÖPEKLERİN DİL VE AĞIZLARININ YANMASINA NEDEN OLABİLİYOR. KEPEZ BELEDİYESİ, SICAK YAZ GÜNLERİNDE TÜM ANTALYALILARI DA SEVİMLİ DOSTLAR İÇİN ELE ELE VERME ÇAĞRISINDA BULUNDU. KEPEZ BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN DE “ONLAR İÇİN BİR KAP YEMEK, BİR KAP SU… DOSTLARIMIZ İÇİN EL ELE, DOSTLUK KAPINIZDA, SOKAK HAYVANLARINI SUSUZ BIRAKMAYALIM. BİR KAP SU” SLOGANLARIYLA ANTALYALILARI, CAN DOSTLARIMIZA BU SICAK HAVALARDA DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI.

Kepez, Sıcak Havalarda Can Dostları Unutmadı
Yayınlama: 20.07.2023
A+
A-
Spread the love

Kepez Belediyesi hava sıcaklıklarının 40 dereceyi aştığı Antalya’da, mama ve su kapları sayısını arttırıken, mahalle mahalle gezen ‘besleme aracı’ ile sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

İlçenin dört bir tarafını mama ve su kaplarıyla donatan Kepez Belediyesi, sokak hayvanlarının sıcaklardan olumsuz etkilenmemesi için de seferber oldu. İlçede mama ve su kaplarının sayısı artırıldı. Düzenli periyotlarla da belirlenen noktalara mama ve su takviyesi yapan Kepez Belediyesi, bir yandan da her gün mahalle mahalle gezen ‘besleme aracı’ ile sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Kepez Belediyesi, sokak hayvanlarının güvenli ve sağlıklı bir ortamda beslenmesine de önem veriyor. Sokak hayvanlarının ihtiyaçları özellikle metal olmayan kaplara konuluyor. Çünkü, hava sıcaklığıyla ısınan metal kaplar kedi ve köpeklerin dil ve ağızlarının yanmasına neden olabiliyor. Kepez Belediyesi, sıcak yaz günlerinde tüm Antalyalıları da sevimli dostlar için ele ele verme çağrısında bulundu. Kepez Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Antalyalıları, can dostlara bu sıcak havalarda destek olmaya çağırdı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.