Keçiören’de kariyer ofisi depremzedelerin istihdamı için çalışıyor

Spread the love

ARALARINDA DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN DA BULUNDUĞU PERSONEL ADAYLARI MÜLAKATIN SONUÇLANMASIYLA BİRLİKTE YENİ İŞLERİYLE BULUŞACAK.

Keçiören’de kariyer ofisi depremzedelerin istihdamı için çalışıyor
Yayınlama: 07.03.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi’nde, özel bir elektronik firmasında istihdam edilmek üzere alınacak 10 personel için mülakat yapıldı. Aralarında depremzede vatandaşların da bulunduğu personel adayları mülakatın sonuçlanmasıyla birlikte yeni işleriyle buluşacak.

Deprem bölgelerinden Başkent’e başlayan göçle birlikte talep eden depremzede vatandaşlara belediyenin istihdam platformu Kariyer Ofisi’nde öncelik ve kolaylık tanıdıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İşveren ve iş arayan insanlarımızı buluşturduğumuz Kariyer Ofisimizde şimdiye kadar 2 binden fazla vatandaşımızın istihdamını sağladık. Depremle birlikte afetzede vatandaşlarımıza öncelik tanıma kararı aldık. Kurumsal web sitemiz içinde yer alan Kariyer Ofisi bölümünden online olarak iş başvurusu yapan vatandaşlarımız sol menüde yer alan özel durum sekmesinden ‘’depremzede’’ seçeneğini işaretleyerek iş ilanlarına öncelikli başvuru yapabilirler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.