Keçi̇örende Su Ve Gül Meydanı Yaza Hazır

Spread the love

KEÇİÖREN BELEDİYESİ TARAFINDAN TÜRKİYE’DE BİR İLK OLARAK İNŞA EDİLEN ÇOK KATLI OTOPARK SU VE GÜL MEYDANI, SUYUN VE IŞIĞIN EŞSİZ GÜZELLİKTEKİ DANSI İLE YAZA HAZIR HALE GELDİ.

Keçi̇örende Su Ve Gül Meydanı Yaza Hazır
Yayınlama: 03.07.2023
A+
A-
Spread the love

Keçiören Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilk olarak inşa edilen Çok Katlı Otopark Su ve Gül Meydanı, suyun ve ışığın eşsiz güzellikteki dansı ile yaza hazır hale geldi.

Akşam saatlerinde ışık ve su gösterileriyle vatandaşların ilgi odağı haline gelen meydan, en renkli koreografilerle yaz boyunca görsel şölen sunmaya devam edecek. Tüm Ankaralıları su ve ışığın uyum içindeki dansını izlemeye davet eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ankaralı hemşerilerimi Türkiye’de bir ilk olan eserimizi görmeye davet ediyorum. 4 bin metrekarelik alanda suyun bütün güzelliklerini vatandaşımıza gösteriyoruz. Ankara çöl diyorlar ama Keçiören şelaleler ve sular şehridir. Akşam saatlerinde Su ve Gül Meydanımızı ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız araçlarını otoparkımıza ücretsiz park edebiliyorlar. Tüm vatandaşlarımızı Keçiören’e bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.