Kayseri̇spor Yeni̇den Havalandı

Spread the love

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 36. HAFTASINDA DEPLASMANDA FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞACAK OLAN KAYSERİSPOR UÇAĞA YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU YENİDEN KAYSERİ’YE DÖNMÜŞTÜ. SARI KIRMIZILI KAFİLE YENİDEN İSTANBUL’A HAVALANDI.

Kayseri̇spor Yeni̇den Havalandı
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-
Spread the love

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor uçağa yıldırım çarpması sonucu yeniden Kayseri’ye dönmüştü. Sarı-kırmızılı kafile yeniden İstanbul’a havalandı.

Süper Lig’de deplasmanda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, Erkilet Havalanı’ndan THY’nin saat 15.15 uçağıyla maç için İstanbul’a gitmesi planlandı. Hava şartları nedeniyle rötar yapan uçak saat 17.00’de havalandı. Kalkıştan kısa süre sonra uçağa yıldırımın isabet etmesi nedeniyle uçak tedbir amaçlı Erkilet Havaalanı’na tekrar döndü.

Sarı-kırmızılı kafileyi İstanbul’a götürecek uçak Erkilet Havaalanı’ndan yeniden havalandı. Takımı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı’na inecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.