Kayseri̇ Vali̇li̇ği̇nden Atatürk Heykeli̇ne Yapılan Saldırı İle İlgi̇li̇ Açıklama

Spread the love

KAYSERİ’DE BİRİ KADIN İKİ KİŞİNİN BALTAYLA ATATÜRK HEYKELİNE SALDIRMASI SONRASINDA KAYSERİ VALİLİĞİ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, “KONU DETAYLI OLARAK ARAŞTIRILIP KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAKTIR” İFADELERİNE YER VERİLDİ.

Kayseri̇ Vali̇li̇ği̇nden Atatürk Heykeli̇ne Yapılan Saldırı İle İlgi̇li̇ Açıklama
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kayseri’de biri kadın iki kişinin baltayla Atatürk heykeline saldırması sonrasında Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Konu detaylı olarak araştırılıp kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Kayseri’de öğle saatlerinde iki kişi; Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan tören alanındaki Atatürk heykeline baltayla saldırmış, polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alınmıştı. Konu ile ilgili olarak Kayseri Valiliği’nden açıklama yapıldı. Konunun detaylı olarak araştırıldığının belirtildiği açıklamada, “İlimiz Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na balta ile zarar vermeye çalışan dayı – yeğen oldukları tespit edilen, Tufanbeyli nüfusuna kayıtlı 1965 doğumlu Y.K. ve Kocasinan nüfusuna kayıtlı 1993 doğumlu Z.A. isimli 2 şahıs, ihbar alınması üzerine, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce derhal müdahale edilerek men edilmiş ve gözaltına alınmışlardır. Konu detaylı olarak araştırılıp kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.