Kaymakam Korkutata: “Adem Kadınlarımızın Geli̇r Kapısı Oldu”

Spread the love

KAYMAKAM KORKUTATA: “ADEM KADINLARIMIZIN GELİR KAPISI OLDU”

Kaymakam Korkutata: “Adem Kadınlarımızın Geli̇r Kapısı Oldu”
Yayınlama: 01.09.2023
A+
A-
Spread the love

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri tarafından yapılan çalışmalar, düzenlenen yılsonu sergisinde misafirlerden tam not aldı.

Kahta Eski Müftülük hizmet binasında yılsonu sergisi düzenlendi. Aile Destek Merkezi bünyesinde düzenlenen, bakır işleme, el sanatları, Kur’an-ı Kerim ve oyun odası gibi çalışmalar, gelenlerin beğenisine sunuldu.

Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenel Gökay, “Aile Destek Merkezleri (ADEM) kadınlarımızın devlet ve millet kaynaşmasını sağlamak için psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimleri ile toplumsal entegrasyonlarını sağlamaya yönelik faaliyet gösteren merkezlerdir. Aslında bu, sosyal hizmet içerikli bir projedir. Yapılan bu çalışmalar yılsonu sergisi ile kursiyerlerimiz tüm çalışmalarını sergilediler” dedi.

Aile destek merkezinde verilen kurslar sayesinde kadınların hem meslek sahibi olduğunu hem de ekonomik olarak kazanç elde ettiklerini belirten Kaymakam Selami Korkutata, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şenel Gökay’a Aile Destek Merkezi koordinatörlerine, öğretmenlere bu ürünleri ortaya çıkarırken gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı kursiyerlere teşekkür etti.

Sergiye, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Özgür Sefa Sezer, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.