Kaymakam Karakaş, Yol Yapım Çalışmalarını Yeri̇nde Gördü

Spread the love

KAYMAKAM KARAKAŞ, YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRDÜ(KARS-İHA)

Kaymakam Karakaş, Yol Yapım Çalışmalarını Yeri̇nde Gördü
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-
Spread the love

Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, durmak nedir bilmiyor. Sabah mesaisine köylerde başlayan kaymakam, hem devletin yatırımlarını anlatıyor, hem de devlet tarafından yapılan çalışmaları bizzat yerinde görüyor.

Kars’ın Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçe de gezmedik köy bırakmadı. Kaymakamlıktaki işlerini bitirmesiyle birlikte zamanın büyük bir bölümünü köylerde geçiren Karakaş, vatandaşların sorunlarını dinliyor, sorunları kısa sürede çözüyor, vatandaşların her zaman hizmetinde olduğunu belirtiyor.

Digorlular tarafından çok sevilen Kaymakam Karakaş, beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte köylerde birçoğu tamamlanan ve birçoğunda da yapım çalışmaları devam eden kilit parke taş yol yapım çalışmalarını yerinde gördü.

Karakaş, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte bir süre köylülerle de sohbet eden Karakaş, köylerde yapılan yatırımlara köylülerin de sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti.

Öte yandan Digor’da köy yollarının tek tek yapılması, vatandaşları da memnun ediyor. Yatırımlardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, ‘Allah devlete zeval vermesin’ diyerek Kaymakam Orhan Gazi Karakaş ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.