Kavgayı Ayırırken Hayatını Kaybeden Eski̇ Polatlıspor Başkanı Serkan Özkan Toprağa Veri̇ldi̇

Spread the love

ANKARA’NIN POLATLI İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 8 KİŞİ YARALANMIŞTI. YARALILARDAN POLATLISPOR ESKİ BAŞKANI SERKAN ÖZKAN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. ÖZKAN, KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN POLATLI’DA TOPRAĞA VERİLDİ.

Kavgayı Ayırırken Hayatını Kaybeden Eski̇ Polatlıspor Başkanı Serkan Özkan Toprağa Veri̇ldi̇
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Polatlı ilçesinde küçükbaş hayvanlar yüzünden çıkan kavgada yaralanan ve tedavi gördügü hastanede hayatını kaybeden eski Polatlıspor Başkanı Serkan Özkan, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

25 Mayıs günü akşam saatlerinde Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Besihaneler bölgesinde iddiaya göre Ali Yiğit’e ait küçükbaş hayvanların kapısının önünü kirletmesi üzerine Seyfullah Özkan, Yiğit’in yanına giderek hayvanları salmamasını istedi. Çıkan tartışma Ali Yiğit ve yanındakilerin Seyfullah Özkan’a saldırması ile kavgaya dönüştü. Özkan’ın yakınlarına haber vermesi ile olay büyüdü. Olay yerine gelen eski Polatlıspor Başkanı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık kavgayı ayırırken, Ali Yiğit’in kardeşi İbrahim Yiğit arabayı hızla grubun üzerine sürdü. Aracın altında kalan eski Polatlıspor Başkanı ve AK Parti Polatlı İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık ile birlikte toplam 8 kişi yaralandı. Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Özkan, 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Yunus Emre Ovacık ve diğer 6 kişinin tedavisi sürerken, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Olayda hayatını kaybeden Serkan Özkan için Polatlı Yenimahalle Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhami Teke, AK Parti Haymana İlçe Başkanı Ahmet Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özkan, Polatlı’da defnedildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.