Kartepede Bahar Pi̇kni̇ği̇ Düzenlendi̇

Spread the love

KARTEPE’DE DÜZENLENEN BAHAR PİKNİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU. ETKİNLİĞE KATILAN KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN DA KATILDI.

Kartepede Bahar Pi̇kni̇ği̇ Düzenlendi̇
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-
Spread the love

Kartepe’de düzenlenen bahar pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı.

Ordu Korgan İlçesi Belalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği bahar pikniği etkinliğine Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı. Belalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duran, yaptıkları çalışmalar hakkında Kocaman’a bilgi verdi. Derneğin etkinliklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “STK’larımız hemşehri derneklerimiz ve faaliyetleri; kültürümüz, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması, birlik, beraberlik ve dayanışma açısından çok önemli bir sorumluluğa katkı sağlamaktadır. Bu sebeple bu tür organizasyonlar da çok kıymetlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Destek ve iş birliğimiz devam edecektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.