Kari̇yer Okulunun 2. Etki̇nli̇ği̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

Spread the love

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME VE MEZUN İZLEME UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “KARİYER NEDİR? KARİYER PLANLAMA AŞAMALARI NELERDİR?” BAŞLIKLI KARİYER OKULU EĞİTİM PROGRAMI, SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI TOPLANTI SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kari̇yer Okulunun 2. Etki̇nli̇ği̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Kariyer Nedir? Kariyer Planlama Aşamaları Nelerdir?” başlıklı Kariyer Okulu eğitim programı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kariyer Merkezi Öğretim Görevilisi Nurten Merdivenci ve Öğretim Görevlisi Zeynep Kömür tarafından katılımcılara kariyerin tanımı, kariyer planlama aşamaları ve önemi, hedef belirleme gibi konular üzerine detaylı bilgiler aktarıldı. Düzce Üniversitesi öğrencilerinin kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla oluşturulan 10 haftalık Kariyer Okulu serisinin ikinci programı, yapılan analiz, uygulamalarla ve öğrencilerin etkin katılımıyla interaktif bir şekilde son buldu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.