Karakocalı Yaz Şenli̇ği̇nde Köylüler Doyasıya Eğlendi̇

Spread the love

ÇORUM’UN SUNGURLU İLÇESİ’NE BAĞLI KARAKOCALI KÖYÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Karakocalı Yaz Şenli̇ği̇nde Köylüler Doyasıya Eğlendi̇
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-
Spread the love

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Karakocalı köyünde yaz şenliği düzenlendi. Karakocalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yaz şenliğinde köylüler doyasıya eğlendi.

Karakocalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan Kirazlı, “Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Sizlerin de desteği ile daha güzel organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Dernek Yönetim Kurulu üyesi Neyyir Çıtak ise, “Derneğimiz tarafından düzenlenen ve henüz 2.’si olmasına rağmen, özellikle geleneksel diyoruz. İnşallah bu etkinliği ömrümüz yettiği sürece her yıl büyüyerek devam ettireceğiz. Köyden şehre göçün bu derece yoğun olduğu sürede, ilişkilerimizin zayıfladığı bu noktada böylesi organizasyonlar oldukça önemli. Bu etkinlik sayesinde yıllarca görmediğimiz akrabalarımızı, arkadaşlarımızı, dostlarımızı gördük ve mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yaz şenliğinde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Halat çekme ve çuval yarışmasında köylüler birbirleriyle kıyasıya yarışırken, yaz şenliğinde köylüler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.