Karadeni̇zde Kaybolan 16 Yaşındaki̇ Çocuğun Arama Çalışmalarına Heli̇kopter Katıldı

Spread the love

ÇORUM’DAN DÜZCE’NİN AKÇAKOCA İLÇESİNE BAYRAM TATİLİNE GELEN 16 YAŞINDAKİ İBRAHİM KOLCU’NUN ARAMA ÇALIŞMALARINA HELİKOPTER DE KATILDI.

Karadeni̇zde Kaybolan 16 Yaşındaki̇ Çocuğun Arama Çalışmalarına Heli̇kopter Katıldı
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Çorum’dan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bayram tatiline gelen ve dün denizde kaybolan 16 yaşındaki İbrahim Kolcu’nun arama çalışmalarına helikopter de katıldı.

Çorum’dan Akçakoca’ya tatile gelen Kadir Kolcu ve ailesi bayramın birinci gününde Çayağzı plajında denize girdi. Dalgalar sebebiyle savrulan ailenin çığlıklarını duyanlar yardıma koşarak 5 kişilik ailenin 4’ünü denizden çıkardı. Fakat ailenin 16 yaşındaki oğlu İbrahim Kolcu çıkarılamadı. Bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri denizde çalışmalar başlattı. Gün boyu yapılan arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca, bu sabah helikopter ile arama çalışmalarına başlandı. Ankara’dan gelen jandarma arama kurtarma (JAKE), su altı arama kurtarma ve sahil güvenlik ekipleri de bölgede çalışmalara destek vermeye başladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.