Jose Mouri̇nhodan Fenerbahçe Açıklaması

Spread the love

FENERBAHÇE’NİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADIĞINI KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU’NA (KAP) BİLDİRDİĞİ PORTEKİZLİ TEKNİK DİREKTÖR JOSE MOURİNHO, FENERBAHÇE İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA HENÜZ KESİNLEŞMEDİĞİNİ AMA FENERBAHÇE’DE ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Jose Mouri̇nhodan Fenerbahçe Açıklaması
Yayınlama: 01.06.2024
A+
A-
Spread the love

Fenerbahçe’nin görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamada henüz kesinleşmediğini ama Fenerbahçe’de çalışmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe’nin bugün görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi finali öncesi katıldığı programda Fenerbahçe’ye ilişkin soruyu da yanıtladı. Henüz kesin bir anlaşma olmadığını ama Fenerbahçe’de çalışmak istediğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Şampiyonlar Ligi’ne katılmak kolay olmayacak. Çünkü geçmemiz gereken 3 tur var. Fenerbahçe’de 8 futbolcu, Euro 2024’te olacak. İlk maçlar öncesi hazırlık kampına katılamayacaklar. Zor olacak ama ben meydan okumayı severim. Şampiyonlar Ligi için savaşacağım” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.