Jandarmadan ‘Tarım Araçlarının Güvenli̇ Kullanımı Semi̇neri̇

Spread the love

AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ‘TARIM ARAÇLARININ GÜVENLİ KULLANIMI’ SEMİNERİ VERİLDİ.

Jandarmadan ‘Tarım Araçlarının Güvenli̇ Kullanımı Semi̇neri̇
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde jandarma ekipleri tarafından ‘tarım araçlarının güvenli kullanımı’ semineri verildi.

Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı 6. Jandarma Trafik Timi personelleri tarafından Eşrefli ve Toklucak köylerinde tarım araçlarının güvenli kullanımı, traktör ve pat-pat kazalarının önlenmesi/azaltılmasına yönelik seminer verildi. Yaz aylarında tarım araçlarının karıştığı kaza ve olayların önüne geçmek amaçlı 25 traktör sürücüsüne verilen seminerde, tarım araçlarının kullanımı 2001 model ve sonrası traktörlerde rops demiri ve kabin zorunluluğu, sarı döner tepe lambası ve reflektörlerin olması gerektiği, patpatın trafik aracı olmadığı karayoluna çıkılmaması gerektiği tarım aleti olduğu ve amacına göre kullanılmasının önemi konular jandarma ekipleri tarafından uygulamalı olarak anlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.