Jandarma Ve Mi̇tten Pkkya Ortak Operasyon: 6 Gözaltı

Spread the love

MANİSA İI JANDARMA KOMUTANLIĞI TEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İZMİR MİT BAŞKANLIĞININ İZMİR VE MANİSA’DA PKK/KCK SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ ADINA FAALİYET YÜRÜTEN KİŞİLERE YÖNELİK EŞ ZAMANLI DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. OPERASYONDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP VE 119 BİN TL NAKİT PARA ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarma Ve Mi̇tten Pkkya Ortak Operasyon: 6 Gözaltı
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa İI Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile İzmir MİT Başkanlığının, İzmir ve Manisa’da PKK/KCK silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüten kişilere yönelik eş zamanlı düzenlediği operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve 119 bin TL nakit para ele geçirildi.

Manisa İI Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile İzmir MİT Başkanlığı, terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik Manisa ve İzmir’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda PKK/KCK silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen, N.G., Y.İ., R.G., O.G., K.G., R.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan aramalarda bin 265 adet uyuşturucu hap, 119 bin TL nakit para ile 5 adet cep telefonuna el konuldu. Söz konusu 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.