Jandarma Şüphesi̇nde Haklı Çıktı, Şahısların Üzerleri̇nden Uyuşturucu Madde Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN DİDİM, KUŞADASI VE NAZİLLİ İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DEVRİYELER ESNASINDA DURUMLARINDAN ŞÜPHELENİLEREK DURDURULAN 4 ŞAHSIN YAPILAN ÜST ARAMALARINDA BİR MİKTAR UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarma Şüphesi̇nde Haklı Çıktı, Şahısların Üzerleri̇nden Uyuşturucu Madde Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 08.12.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Didim, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde gerçekleştirilen devriyeler esnasında durumlarından şüphelenilerek durdurulan 4 şahsın yapılan üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri tarafından Didim, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde icra edilen devriyeler esnasında şüphe üzerine durdurulan A.B, G.E., C.G. ve A.B. isimli şahısların yapılan üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde de uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.