Jandarma ekipleri hırsızlık olaylarını aydınlattı

Spread the love

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GERMENCİK İLÇESİNDE MEYDANA GELEN 2 HIRSIZLIK OLAYININ AYDINLATILMASI YÖNÜNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE EKİPLER KİMLİĞİNİ TESPİT ETTİKLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ DÜZENLEDİKLERİ OPERASYON İLE KISKIVRAK YAKALAYARAK GÖZALTINA ALDI.

Jandarma ekipleri hırsızlık olaylarını aydınlattı
Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Germencik ilçesinde meydana gelen 2 hırsızlık olayının aydınlatılması yönünde yürütülen çalışmalar çerçevesinde ekipler kimliğini tespit ettikleri hırsızlık şüphelisini düzenledikleri operasyon ile kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Neşetiye Mahallesi’nde şase ve motor numarası kazınmış 1 adet çalıntı olduğu değerlendirilen motosiklet bin TL karşılığında başka bir şahsa satıldığı belirlendi. Öte yandan 1 Mayıs Pazartesi günü de Kızılcapınar Mahallesi’nde bir şahsa ait aracın içerisinden 1 adet parfüm ve 2 adet hafıza kartı çalındı. Hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlatan ekipler yaptıkları araştırma ve incelemeler çerçevesinde hırsızlık şüphelisinin kimliğini belirledi. Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyon ile hırsızlık şüphelisini kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.