Jandarma Eki̇pleri̇nden Hava Destekli̇ Trafi̇k Deneti̇mi̇

Spread the love

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN; EFELER, ÇİNE VE KUŞADASI İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN HAVA DESTEKLİ TRAFİK DENETİMLERİNDE 182 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KONTROL EDİLDİ.

Jandarma Eki̇pleri̇nden Hava Destekli̇ Trafi̇k Deneti̇mi̇
Yayınlama: 05.08.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından; Efeler, Çine ve Kuşadası ilçelerinde gerçekleştirilen hava destekli trafik denetimlerinde 182 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3-4 Ağustos 2023 tarihleri arasında Efeler, Çine ve Kuşadası ilçelerinde ’cyropter ile havadan trafik denetimi faaliyeti gerçekleştirildi. Denetimlerde ekipler tarafından 182 araç ve sürücüsü kontrol edildi. 13 araç sürücüsüne ve sahibine cezai işlem uygulanırken, 2 araç da trafikten men edildi. Öte yandan faaliyette araç sürücüleri ve araçlarda bulunan vatandaşlara emniyet kemerinin kullanımı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.