Jandarma Eki̇pleri̇nden Çevre Konusunda Vatandaşlara Önemli̇ Bi̇lgi̇ler

Spread the love

JANDARMA EKİPLERİ, DÜNYA ÇÖLLEŞME VE KURAKLIKLA MÜCADELE HAFTASI MÜNASEBETİYLE, EDİRNE’NİN SÜLOĞLU İLÇESİ AKARDERE KÖYÜNDE TARIM VE ORMAN ARAZİLERİNİN AMACI DIŞINDA KULLANIMINI ENGELLEMEK, EROZYONLA MÜCADELEDE AĞAÇLANDIRMANIN ÖNEMİ, KÜRESEL ISINMA, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, ÇÖLLEŞME VE KURAKLIKLA MÜCADELE KONULARINDA VATANDAŞLARA ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ.

Jandarma Eki̇pleri̇nden Çevre Konusunda Vatandaşlara Önemli̇ Bi̇lgi̇ler
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-
Spread the love

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde çevre, doğa ve hayvanların korunmasına konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Jandarma ekipleri, Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Haftası münasebetiyle, Edirne’nin Süloğlu ilçesi Akardere köyünde tarım ve orman arazilerinin amacı dışında kullanımını engellemek, erozyonla mücadelede ağaçlandırmanın önemi, küresel ısınma, iklim değişikliği, çölleşme ve kuraklıkla mücadele konularında vatandaşlara önemli bilgiler verdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tüm yaşayan canlıların ortak kullanımına sunulan dünyamızda daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlerimize, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.